El testimoni del Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme ha arribat a Torrent, una cita esportiva que reuneix als millors atletes promesa del país que competeixen per les medalles i les mínimes per a aconseguir els seus objectius. La ciutat de Torrent, capitaneada pel Club d’Atletisme de la ciutat (CAT), organitzarà aquesta cita que se celebrarà el pròxim 1 i 2 de juliol en les instal·lacions esportives de Parc Central en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent.

Els primers a omplir la pista d’atletisme en la presentació van ser els components del Club d’Atletisme Torrent, els qui en ser presentats pel speaker Pascual Martínez, van mostrar mitjançant una exhibició les diferents disciplines que entrenen en el club: salt d’altura, salt de longitud, llançament de perxa, sèries de velocitat i llançament de javelina, repartits per grups segons les diferents categories.

Al mateix temps que les futures promeses del CAT entrenaven en pista, el grup de ball Art i ball, dirigit per Javier Buitrago, van oferir dues actuacions: “Maniquís” de Crazy Dancers i “Girls like” de The Bass.

A l’acte de presentació celebrat la passada setmana van acudir personalitats com Miguel Ángel Villalba, president del Club d’Atletisme Torrent; Vicente Añó, President de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana; Nadia Marín, regidora d’Esports del consistori; Andrés Campos, portaveu de l’Equip de Govern; Dani Cerdán, atleta participant en el campionat d’Espanya; Regina Aguirre, atleta participant en el cto d’Espanya i Raúl Chapado, president de la Real Federació Espanyola d’Atletisme, que viurà per primera vegada a Torrent un campionat d’Espanya com a president d’aquesta institució. Raúl Chapado va voler dirigir-se als més xicotets del club per a recordar-los que “aquest esport us farà millors esportistes, us ensenyarà a ser millors saltadors, millors llançadors, etc. però no oblideu mai que és importantíssim divertir-se amb aquest esport, perquè açò us farà millors persones”. A més, va posar l’accent en la posada en escena de la presentació de l’esdeveniment que, per al president, reflecteix “el compromís i la il·lusió que genera aquest campionat, sent un privilegi per a l’atletisme espanyol celebrar a Torrent l’esdeveniment”.

El portaveu de l’Equip de Govern, Andrés Campos, va clausurar l’acte assenyalant que “des d’alcaldia volem donar les gràcies a la Federació d’Atletisme Espanyola i Autonòmica per escollir a Torrent, perquè para nosaltres va a ser una oportunitat de referenciar instal·lacions, valors, tant educatius i no solament de competició, i de demostrar-li a la gent que en aquesta ciutat es viu l’esport, com diu el lema “Torrent viu l’esport”, a més de tenir una de les millors instal·lacions esportives de la Comunitat Valenciana”. Tots els presents van tenir també paraules de reconeixement a Miguel Ángel Villalba, president del CAT, per la seua labor durant aquests 35 anys al capdavant del club que ha fet possible que cresca amb il·lusió i esforç.