La Federació de Moros i Cristians de Torrent ha acordat traslladar la celebració dels festejos de 2021 el mes d’octubre. La decisió s’ha pres en consens amb l’Ajuntament de Torrent i contemplant l’actual situació sanitària.

La FMCT ha emès un comunicat oficial en el qual manifesta la intenció de fer coincidir els festejos amb la setmana cultural del 9 d’Octubre, amb l’esperança de poder celebrar en 2022, una setmana d’actes en tota la seua esplendor:

“Comunicat oficial: la Federació decideix que les festes com les coneixem se celebren en tota la seua magnitud en 2022, encara que decideix realitzar diversos actes no oficials i sempre respectant el que aconsellen les autoritats sanitàries en la setmana del 9 d’Octubre. Gràcies a tod@s pel vostre suport, comprensió i empatia”.

El regidor de l’àrea de Festes, Pascual Martínez, ha mostrat el seu suport a aquesta decisió de la junta directiva de la FMCT, ja que contempla “les recomanacions sanitàries i manté l’impuls dels festers que, de forma prudent, animen a mantenir viva una festa arrelada a la nostra ciutat”.