Previsió Dijous

Després de les tempestes torna la calma a gran part de la Comunitat Valenciana.La del dijous serà, en general, una jornada assolellada al matí amb una mica de núvols. Les temperatures mínimes sense canvis. Rondaran entre els 10 i 12º a l’interior i els 15 i 16º en el litoral.

Ja a la vesprada augmentarà la nuvolositat deixant algun ruixat ocasional a l’interior de Castelló. El vent bufarà de ponent el que farà que les temperatures màximes vagen en ascens. Pujaran entre 3 i 5 graus a l’interior. Elx i Oriola arribaran als 28º mentre que en les capitals la mitjana serà de 25º

Previsió cap de semana

El cap de setmana començarà amb bon temps. El divendres ens espera un dia de sol amb cels buidats i temperatures a l’alça. La sensació de calor serà més acusada en zones de l’interior mentre que en la costa bufarà una agradable brisa.

El dissabte tornarà la inestabilitat a la vesprada on plourà lleugerament en zones de l’interior de Castelló i Sud d’Alacant. Les temperatures baixaran.

La previsió per al Diumenge apunta a un dia assolellat i amb un ascens acusat de les temperatures

Primera Setmana de Juny atípica

Malgrat que l’estiu climatològic va començar el passat 1 de juny a curt i mig termini els ruixats, les tempestes i les temperatures contingudes seran els protagonistes en els pròxims dies.

Molt probablement, juny ens deixarà alguns rècords per les baixes temperatures que s’han registrat en aquests primers dies i, especialment, pels acumulats de pluja.