Dos accidentes colapsan los accesos a Valencia
Retención en la Pista de Silla

Al voltant de 50 quilòmetres de les carreteres de València s’han vist col·lapsades aquest matí a causa de la pluja. La tempesta que ha caigut sobre la ciutat a primera hora ha afectat les principals artèries de la capital del Túria amb avingudes completament col·lapsades com l’Avinguda del Cid, l’Avinguda Pio XII, Peris i Valero o Ausiàs March.

Respecte a les carreteres, la pista de Silla (V-31) ha sigut la via més afectada per a entrar a València. L’embós ha arribat a aconseguir els 10 quilòmetres de retencions segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT).

La V-30 després de recuperar el flux habitual de trànsit. / DGT

Una situació molt similar ha sigut la viscuda en la V-21 on hi havia obstacles en la calçada en el tram d’Alboraia. Això ha provocat retencions de fins a 8 quilòmetres. Una altra via afectada ha sigut l’A-7 amb tres punts clau: un accident pròxim a Manises que ha obligat a tancar un carril generant 2 km de congestió en sentit a Alacant; una altra retenció de 5 km a l’altura de Paterna també en sentit sud; i altres 3,5 km d’aturada direcció a Barcelona.

La circumval·lació de la V-30 ha sigut un altre dels punts clau del trànsit. La via ha sumat fins a sis quilòmetres de retencions: 4 km en l’accés a la A-7 des de Quart de Poblet i 2 km en direcció al port. A més, s’ha congestionat la CV-35 amb 5,5 km d’embossos; la CV-30 amb 2,5;  la CV-36 amb 2,3 km; la CV-365 amb 2,3 km i la N-220 amb 2 km.