Consum

Des de mitjan juny, 13 municipis valencians disposen ja de la tenda online de Consum per a realitzar les seues compres, aconseguint una població de més de 300.000 potencials clients.

Es tracta de les localitats de Bétera, L’Eliana i Sant Antonio de Benagéber en El Camp del Túria; Paterna, La Canyada, Aldaia, Alaquàs i Torrent a L’Horta Oest i Godella, Rocafort, Montcada, Massarrojos i Alfara del Patriarca de L’Horta Nord.

La Cooperativa continua amb el seu pla d’expansió del seu supermercat online, disponible per a una trentena de localitats valencianes i alacantines, a més de para València i Alacant cabdal, que compten amb este servei des d’octubre de 2016 i abril de 2017, respectivament. Es tracta de les localitats valencianes d’Alfafar, Sedaví, Benetússer, Mislata, Benimàmet, Burjassot, Xirivella, Picanya, Tavernes Blanques, Alboraia i Paiporta i les alacantines del Campello, Sant Joan d’Alacant, Mutxamel i Sant Vicent del Raspeig.

Nous llocs de treball
Consum té previst contractar a 150 persones en 2017 per a la seua i-commerce, segons va anunciar el director general de la Cooperativa, Juan Luis Durich, durant la presentació de resultats el passat mes de maig. Des que es va estrenar la tenda online s’ha contractat a 40 persones específicament per a gestionar i preparar les comandes.

L’objectiu és garantir el millor servei, escollint sempre el producte més adequat, tenint en compte la frescor i la qualitat dels articles frescos i refrigerats, així com la seua data de caducitat.

En el supermercat online de Consum els clients poden accedir a 9.000 referències, entre productes frescos al tall i en safata i varietat de marques, explicant, a més, amb la comoditat d’accedir a tots els descomptes i xec-creix acumulats per al compte de cada soci-client, a través del programa de fidelitat Món Consum. A més, es pot planificar tant el dia com l’hora de lliurament de la compra online, triant en franges d’una hora.