DISSABTE
L’oratge per a demà presentará una inestabilitat ja que els nuvols estaran presents, sobre tot a migdia que és quan començarà a intensificar-se. De moment es descarten tronades, sobretot en el litoral. El mercuri marcarà máxima en la costa de 25 graus i mínimes de 13 graus. A l’interior els valors oscilaran entre el 24 graus de máxima i el 10 de mínima.

En quan a la ciutat de València intervals ennuvolats durant tot el dia de demà y el mercuri passará del 15 graus de primera hora del matí i arribarà fins als 24 graus de máxima a migdia.

DIUMENGE
Per a la resta del cap de setmana l’oratge no serà tan inestable ja que hi ha zones de la provincia on el cel estarà descobert, encara que les poblacions de l’interior el cel estarà practicament cobert amb la possibilitat d’algun ruixat sobre tot en el nord. Al litoral, el mercuri marcarà els 22 graus de màxima i els 14 de mínima i a l’interior, farà algo més de fred ja que les máximes seran de 15 graus i les mínimes de 7 graus.

DILLUNS
Per al dilluns, la inestabilitat es quedarà a l’oest de la Comunitat i encara que el ponent serà el gran protagonista de la jornada, l’oratge en si no donarà problemes. Les temperatures en la costa seran agradables amb màximes de 23 graus i en el interior el termòmetre serà més baix amb 17 graus.

RISC D’INCENDIS
En cuant al risc d’incendis, la provincia de València estarà en un nivell baix però amb probabilitat de tormente seques, per la cual cosa es recomanan tindre precaució i cridar al 112 que es el número del Centre de Emergències de la Generalitat