Quant al temps, avui ha sigut un dia que s’ha caracteritzat per les pluges. Després d’un mes d’octubre càlid i amb un temps més propi de l’estiu, la tardor sembla que està arribant a la província. Les temperatures màximes són de 20 graus i les mínimes de 15.

Per a demà, pujaran un parell de graus les temperatures màximes fins a aconseguir els 22 graus i desapareixeran les pluges, però no els núvols ja que els cels estaran ennuvolats durant tot el dia.

Cels coberts en tot el territori i temperatures que, tant en el litoral com a l’interior, rondaran els 20 graus. Les mínimes més baixes es registraran a Ademús amb 9 graus.

Per a la resta de la setmana, temperatures que estaran entre els 22 i els 23 graus de màxima i els 13 de mínima, excepte el dilluns que ve que el mercuri baixarà fins als 9 graus. Cels coberts

Quant al risc d’incendis, el risc de la província de València està en un nivell baix així i tot cal extremar les precaucions i davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el numere del centre d’emergències de la Generalitat.