El termòmetre no pujarà dels 23 graus en tota la setmana

Avui les pluges han sigut una constant en tota la província de València

Quant al temps, avui ha sigut un dia que s’ha caracteritzat per les pluges. Després d’un mes d’octubre càlid i amb un temps més propi de l’estiu, la tardor sembla que està arribant a la província. Les temperatures màximes són de 20 graus i les mínimes de 15.

Per a demà, pujaran un parell de graus les temperatures màximes fins a aconseguir els 22 graus i desapareixeran les pluges, però no els núvols ja que els cels estaran ennuvolats durant tot el dia.

Cels coberts en tot el territori i temperatures que, tant en el litoral com a l’interior, rondaran els 20 graus. Les mínimes més baixes es registraran a Ademús amb 9 graus.

Per a la resta de la setmana, temperatures que estaran entre els 22 i els 23 graus de màxima i els 13 de mínima, excepte el dilluns que ve que el mercuri baixarà fins als 9 graus. Cels coberts

Quant al risc d’incendis, el risc de la província de València està en un nivell baix així i tot cal extremar les precaucions i davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el numere del centre d’emergències de la Generalitat.