Pluges abundants i 27 graus en alguns punts de la Comunitat

El cel es mantindrà ennuvolat en tot el territori de cara per fi de setmana.

PER A DEMÀ

Per a demà a la Comunitat Valenciana temps inestable. Pluges abundants en el nord de la província de València i Castelló en intervals nuvolosos en la resta del territori, buidant-se algo més en la província d’Alacant. El termòmetre pujarà fins als 27 graus que serà la temperatura que es registre a Alzira. Les mínimes seran de 12 graus tant a Ademús com a Requena.

VALÈNCIA DEMÀ

Cels ennuvolats durant tot el dia per a demà i encara que l’ambient siga més propi de l’hivern que de l’estiu, les temperatures seran de 24 graus les màximes i de 15 graus les mínimes a primera hora del matí. El nostre consell és que porten una màniga llarga fineta, pel que puga passar.

TEMPS PER A DIMECRES I DIJOUS

Temps inestable en tota la Comunitat València per al dimecres encara que hi haurà zones en el qual els cels estiguen buidats com Alzira i Gandia. Les temperatures oscil·laran entre els 27 graus de màxima a Ademús o els 26 d’Alzira i les mínimes d’11 i 10 graus i també a l’interior. El dijous el temps empitjorarà ja que el cel s’ennuvolarà en tot el territori i el termòmetre descendirà brúscament. Les màximes baixaran fins als 24 graus a Castelló i les mínimes fins als 8 graus a Ademús.

VALÈNCIA PRÒXIMS DIES

En la ciutat de València, intervals nuvolosos practicament tots els dies. Les temperatures serà alguna cosa constant ja que les màximes seran de 24 graus tots els dies i les mínimes no baixaran dels 14 graus.

RISC D’INCENDIS

Quant al risc d’incendis, la província de València està en nivell baix encara que existeix el risc de tempestes elèctriques. Davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.