El termòmetre aconseguirà els 30 graus en lloes pròximes hores

Malgrat el mercuri s'esperen pluges per a aquest cap de setmana en tota la província.

semana

Per a demà probabilitat de pluges en quasi tot el territori menys a València. El termòmetre marcarà 30 graus de màxima a Sagunt i Alzira i mínimes d’11 graus a Ademús i Requena.

A València, intervals nuvolosos durant tot el dia. El termòmetre marcarà els 27 graus de màxima i els 9 de mínima a primera hora del matí.

Quant al mapa provincial. Per al dissabte s’esperen plugims en tot el territori encara que el termòmetre ascendirà fins als 30 graus a Alzira i descendirà fins als 10 graus a Ademús.

Per al diumenge, cels ennuvolats i pluges a Requena. El termòmetre patirà un descens de les temperatures en marcar màximes de 22 graus a València i mínimes de 5 graus a Ademús.

Per a aquest cap de setmana i l’inici de la setmana que ve intervals nuvolosos i probabilitat de pluges per al dimarts. Ratxes de vent que aconseguiran els 31 graus i temperatures que aniran des de 23 graus de màxima als 11 de mínima.

Nivell baix quant al risc d’incendis en tota la província de València. Així i tot cal extremar les precaucions i cridar al 112, que és el nombre del centre d’emergències de la Generalitat.