El tercer premio inunda el centro de Valencia de millones
El administrador de la calle Játiva 14, Antonio Olmedo, celebra el tercer premio de la Lotería de Navidad 2021.

El tercer premi de la Loteria de Nadal 2021 s’ha fet esperar i no ha sigut fins al novè fil d’aram de la cinquena taula quan ha pogut ser anunciat. Els xiquets Salvador Constantin Rosegue i Luis Alcides Paniagua han sigut els responsables de cantar aquest suculent premi que ha omplit d’emoció a la capital del Túria.

Eren les 11.32 hores del matí quan els xiquets de San Ildefonso anunciaven un dels grans premis del Sorteig ExtraordinariEl número 19517 s’alçava amb el tercer premi d’enguany dotat amb 500.000 euros a la sèrie, és a dir, 50.000 euros el dècim, unes xifres que han causat furor en el centre de València.

L’administració de loteria del carrer Xàtiva número 14 ha repartit més de 50 milions d’euros. Aquest lloc del barri de la Roqueta havia venut un total de 103 sèries amb aquesta xifra, la qual cosa suma una dotació total de 51.500.000 euros.

L’administrador, Antonio Olmedo, s’ha mostrat molt il·lusionat davant la notícia. “Encara no m’ho crec”, deia davant les càmeres de televisió que s’han amuntegat a la porta en qüestió de minuts.

Segons ha revelat, es tracta de la xifra més gran que han guanyat en les seues 50 anys de recorregut. A més, ha assegurat que és un dels números que més havien venut entre els seus clients i fins i tot “molts turistes”.