Descobreix les noves tendències en moda de Nadal d’enguany

El Corte Inglés ha creat la figura de la personal shopper nadalenca perquè ens assessore sobre els adorns que millor van a la nostra personalitat.

21

El Nadal està molt propet i molts són els que estan centrats en els preparatius per a rebre-la. A les múltiples cites familiars ja els manjars que cal organitzar, està la qüestió dels adorns. Desembre és l’època perfecta per a donar rienda solta a la imaginació i poder crear un ambient màgic que ens faça somiar, tant a les nostres cases com en el treball. Per a això el centre de El Corte Inglés de Colón ha posat un servei d’assessorament nadalenc.

Corte
Los colores rojos y verdes siguen siendo las estrellas esta Navidad.

Perquè en aquest tema també hi ha tendències i modes que apareixen i desapareixen segons els gustos i la demanda de la gent.

Encara que els rojos i els verds segueixen cada any presidint qualsevol llar ja que són els colors del Nadal, així com els daurats o els platejats que fan les delícies dels més sofisticats. Però El Corte Inglés ha pensat en tots i per si de cas som clients molt exigents.

Corte
El Corte Inglés asesora a sus clientes en cuanto a adornos de Navidad.

Il·luminació, arbres de Nadal, complements perquè les nostres taules lluïsquen amb tot l’esplendor i tot tipus d’objectes perquè la nostra llar o espai de treball siga molt acollidor i que a més trobem en tota la gamma de colors. Pero si hi ha alguna cosa que no pot faltar a la nostra casa això és el Betlem.

Des d’El Corte Inglés han posat tot la seua obstinació en què visquem el Nadal d’una manera molt intensa i amb tot luxe de detalls i així poder tindre una autèntica Nit de Pau.