Quant al temps d’avui, núvols i clars des de primera hora del matí. El termòmetre clarejava amb 18 graus de màxima. Uns valors que han anat pujant conforme avançava al dia fins a aconseguir els 26 graus. El termòmetre ja no ha passat d’ací. Un dia molt tranquil i sense majors sobresalts.

Per a demà s’espera que el temps seguisca igual. El mercuri ascendirà un grau tant en les màximes com en les mínimes, però d’altra banda no hi ha cap tipus de novetat ja que el cel seguirà estant parcialment cobert.

Quant al mapa provincial, els núvols estaran presents en tot el territori. I les temperatures màximes oscil·len entre els 24 i els 26 graus. Les mínimes es registraran en tres punts de la província: Ademús, Aiora i Sagunt.

Per a la resta de la setmana, més del mateix. Núvols i clars fins al dilluns amb possibilitat de pluges el dissabte, però seran ruixats febles. Les temperatures variaran i aniran des dels 26 de màxima per al divendres fins als 28 graus que s’esperen per al dissabte o el dilluns.

Nivell baix en la província quant al risc d’incendis. Així i tot, si veiem foc en qualsevol punt, hem de cridar immediatament al 112 que és el Centre d’Emergències de la Generalitat.