Previsió Dimarts

La del Dimarts serà una jornada de nou calorosa en tota la Comunitat. Al matí cels poc nuvolosos o buidats amb temperatures mínimes amb pocs canvis. Els termòmetres marcaran entre els 16-17º a l’interior i els 22º en la costa.

A la vesprada sense canvis. Cels buidats i temperatures màximes amb descensos en el litoral. Rondaren els 30º. Les temperatures pujaran a l’interior on se superaran els 34º en zones com la d’Alcoi.

El 112 de la Generalitat Valenciana informa que el risc d’incendis forestals serà durant tota la jornada del Dimarts alt a causa de les altes temperatures.

Previsió Dimecres, Dijous i Divendres

La setmana seguirà sense canvis en tota la Comunitat. Cels buidats i temperatures que superaran els 30º durant el dimecres i dijous. Ja de cara al divendres el vent de llevant serà més persistent el que ocasionarà un lleuger descens de les temperatures.

El afelio s’aconsegueix a principis de juliol

Durant este mes, concretament el dia 6, la Terra es trobarà al punt més allunyat del Sol. Estarem en el afelio, quasi 5 milions de quilòmetres més allunyats que en la seua màxima proximitat, el perihelio, que va succeir el 3 de gener.

Com ja hem passat el solstici les hores de sol comencen a disminuir, perdent-se al llarg del mes 39 minuts de llum solar, i ja el sol s’elevarà sobre l’horitzó quatre graus menys.