Temperatures de fins a 28 graus i pluges per a la setmana que ve

Aquest cap de setmana el mercuri es mantindrà estable encara que s'esperen ruixats febles a Gandia.

Grados

Quan el temps, cels buidats per a avui i temperatures molt estiuenques que rondaran els 30 graus al migdia i aniran baixant a poc a poc fins a parar-se en els 19 de la nit.

Per a demà, les temperatures descendiran uns 4 graus en les hores centrals del dia fins als 24, per la qual cosa són temperatures més suaus. Cels buidats encara que s’esperen intervals nuvolosos al migdia.

Mapa provincial. Cels buidats en el litoral menys a Gandia on s’esperen ruixats febles i una màxima de 22 graus. La resta rondaran els 24 graus. A l’interior més fred i cels buidats i màximes de 20 graus excepte a Aiora on apareixeran núvols i el termòmetre pujarà fins als 23 graus.

Per a la setmana que ve, cels buidats per al principi de la setmana però després s’ira ennuvolant fins que el dimarts es donen ruixats  febles. La temperatura més alta que es registre la setmana que ve serà de 23 graus.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en nivell baix però davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.