La temperatura màxima que hui sorprendrà a València

Els termòmetres de la ciutat aconseguiran una temperatura 14° per damunt de la registrada a primera hora del matí

temperatura

El temps no deixa de sorprendre en la Comunitat València i és que si fa uns dies una massa d’aire polar travessava la zona llevantina hui la situació serà molt diferent ja que s’espera que els termòmetres aconseguisquen els 20 graus de màxima al migdia a la ciutat de València.

Estes temperatures màximes contrastaran a més amb les mínimes i és que la diferència arribarà a ser de fins a 14° ja que en la mateixa jornada la capital del Túria ha començat el dia amb 6° centígrads, segons arrepleguen les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

València no serà l’única localitat amb canvis bruscos en el mercuri, municipis com Alacant, Elx, Dénia o Gandia viuran avui una situació molt similar en passar de mínimes de 4 a 6 graus a màximes de 18è.

En el cas de l’interior de la Comunitat Valenciana succeirà el mateix i és que algunes localitats com Ontinyent (de 4 a 17è), Requena (de -1 a 14è) o Morella (de -1 a 12è) travessaran canvis de fins a 13 graus de diferencia.

Gelades a l’interior

Per a la jornada del dijous les temperatures mínimes no patiran alteracions però sí que ho faran les màximes que baixaran fins als 16° en el cas de València amb cels que passaran de poc nuvolosos a coberts.

Encara que la probabilitat de pluja serà escassa, el descens dels mercuris sí que produirà gelades febles a l’interior de la Comunitat Valenciana.

Así será la línea 10 de Metrovalencia