Font: Junta Central Fallera

Aquest dimecres 6 d’octubre s’ha celebrat el Ple de Junta Central Fallera en el Centre Esportiu i Cultural, La Petxina. Durant aquest, el president de la Junta, Carlos Galiana, ha donat detalls de com serà l’acte de la telefonada 2022. Al costat de l’alcalde de València, Joan Ribó, nomenarà el pròxim 13 d’octubre a les triades Falleres Majors de València 2022.

Segons declaracions de Galiana, el Ple Extraordinari es realitzarà en format virtual si no canvia la normativa. No obstant això, a l’Assemblea assistiran de manera presencial les i els presidents de les comissions.

El president de la Junta també ha avançat que a causa d’una millora en la incidència COVID-19, en la pròxima Assemblea de Presidents i Presidentes de Falla es presentarà una proposta per a reformar el Reglament Faller. Ara bé, el Congrés Faller no es preveu fins al cap de les Falles 2022.

Capítol d’activitats:

La delegació de Festes ha informat de les noves incorporacions als concursos com el de Truc o el de Playbacks. D’altra banda, la delegació de Cultura ha informat de l’inici del concurs de Teatre Faller al costat de l’obertura del termini d’inscripció per a l’Escola de Tabal i Dolçaina de JCF. Per tant, la delegació de Publicacions també ha informat de la possible celebració de dues fires de col·leccionisme fallera.