La tecnologia capdavantera d’HP arriba a València de la mà de Mapubli

HP Europa ha participat en un esdeveniment tecnològic organitzat per l'empresa de comunicació Mapubli per a donar a conèixer les impressores del futur.

Les impressores intel·ligents d’HP ja estan a València per a oferir l’última tecnologia en software i maquinària d’impressió gràcies a l’aposta de l’empresa valenciana Mapubli. L’especialista en comunicació ha realitzat gui en la seu de Paterna un esdeveniment per a promocionar un sistema d’impressió d’última generació que ha estat destinat a tots els seus clients.

Durant els últims anys, Mapubli ha apostat per tecnologia capdavantera amb la finalitat d’augmentar la productivitat, reduir els terminis de lliurament i personalitzar les comunicacions dels clients. Per a aconseguir tot açò és vital comptar amb uns sistemes moderns i de qualitat com els que oferix HP Europa.

A més de la tecnologia d’impressió, Mapubli aposta per oferir serveis de comunicació integrals amb l’objectiu de facilitar el treball als seus clients i evitar així que cerquen cadascun dels proveïdors.

La companyia valenciana Mapubli ja ha assegurat que seguirà incorporant l’última tecnologia d’HP. Així mantindrà la innovació i oferirà les millors qualitats d’impressió del mercat internacional.