sexto

El Tecnidex València va acabar sisè en la final de la Copa de la Reina de Rugbi 7 Femení celebrada el cap de setmana passat en els camps de Pepe Rojo, a Valladolid. Amb una victòria davant la Universitat de Sevilla i dues ajustades derrotes davant el Sanse Scrum Rugbi i el Club de Rugbi Cisneros, va aconseguir superar les expectatives marcades.

La victòria ha sigut per al Club Rugbi Majadahonda, que ja va guanyar en la segona fase a València. L’equip femení del Rugbi Club València ho ha donat tot davant equips als quals s’enfrontava per primera vegada. Pel que el Tecnidex València no ha deixat d’aprendre durant tota la competició. Així, en la primera etapa a Madrid es classificava en setena posició i en la segona fase, ja en el seu propi camp, pujava fins al cinquè lloc.

La classificació general queda de la següent manera: Majadahonda, Olímpic Escrapalia, XV Sanse Scrum, Complutense Cisneros, XV Hortaleza, Tecnidex València, Universitat de Sevilla, Jabatos, CRAT Universitat de Coruña, Rugbi Albeitar, Autoconsa El Salvador i Enginyers Industrials.

Tecnidex València tanca així aquesta primera edició del Grand Prix Sevens Copa de la Reina de Rugbi aconseguint el sisè lloc i superant així les seues pròpies metes i objectius.