Madama Butterfly

El Teatre Real tornarà a viure demà tota la passió i el drama de Madama Butterfly, de Giacomo Puccini. Una òpera de les més demandades pel públic. Per aquest motiu, demà s’oferirà en més de 200 places, auditoris i centres culturals de tota Espanya. El Teatre Auditori de Catarroja s’ha volgut sumar a esta iniciativa, i la retransmissió es farà a les 21.30 hores de manera gratuïta. També, El Tívoli de Burjassot, a la mateixa hora, es transformará en una gran òpera per acollir l’emissió en directe, a través d’internet.

A més, els que no poguen desplaçar-se a cap dels punts d’emissió tindran l’oportunitat de seguir la retransmissió a traves del canal de Facebook del Teatre Real.

Madama Butterfly es va estrenar en el Teatre Real al novembre de 1907. Es compleixen ara 110 anys d’aquella data i, des de llavors, ha sigut una de les òperes més volgudes i aclamades pel públic. Aquesta òpera, una de les favorites de l’autor, representa, com a poques, el xoc entre dues cultures, la tradicional d’un orient que comença a desaparèixer, enfront del creixent i modern Occident, contraposant la innocència i la bondat a l’egoisme avasallador, construint així un drama arrebatador.