Ser un empleat estrela o un dilema per a l’empresa ja pot descobrir-se. L’empresa de solucions en recursos humans “Equipo Humano” ha llançat al mercat el software Talent. Esta plataforma online és capaç d’identificar el talent dels empleats i gestionar les plantilles de treballadors d’una forma òptima que permeta el desenvolupament i la promoció interna.

Talent és el resultat de més de dos anys d’escolta als clients de Equipo Humano sobre les seues necessitats per a la gestió de desenvolupament. Ara esta tecnologia sembla que va a quedar-se en el mercat i és que el seu èxit està assegurat per la demanda que està rebent.

Dins d’este software és vital la metodologia ‘9 Box Grid’. Amb ella es té en compte l’acompliment del propi treballador i el potencial que demostra gràcies a una sèrie de variables capaces de mesurar l’ocupació realitzada.

Esta eina de gestió és capaç d’adaptar-se a les necessitats de cada contractant permetent un disseny totalment personalitzat que sempre aconseguirà beneficiar a l’empresa i als seus treballadors.