Fuente: Levante UD

El Llevant UD s’enfrontarà en la final de la Supercopa femenina contra l’Atlètic de Madrid. Les granotas jugaran el dissabte 16 de gener a les 17 de la vesprada en l’Estadi Jocs del Mediterrani d’Almeria.

El Llevant UD va tornar al lloc on li toca per la seua història d’aposta i identificació amb el futbol femení: la final de la Supercopa de clubs. L’esquadra granota es va imposar -no sense sofriment- a un EDF Logronyo. Les de La Rioja van sorprendre en els primers compassos de la trobada gràcies a un gol de Jade Boho. Però, prompte van reaccionar les de María Pry. Primer, va anar Esther la que va empatar després d’una gran combinació de Banini amb Eva Navarro i una passada de la mort de la murciana. Després precisament la ràpida atacant va posar el 2-1 per a donar pas posteriorment al de la sentència de Andonova.

Aquest dissabte 16 de gener, el club levantinista barallarà de nou per un títol, contra l’Atlètic de Madrid. Les madrilenyes van aconseguir vèncer al FC Barcelona en el torn de penals.