L’artista Vicente Llácer ja té gairebé totes les peces de la falla Sueca Literat Azorín a la plaça de Russafa, entre plàstics ja s’assemblaven algunes de les figures que podrem veure aquestes falles al barri de les llums. Durant els propers dies les comissions més importants també aniran traient parts de la seva falla, com el Pilar, Convent Jerusalen, Antiga de Campanar, Cuba Literat Azorín o Exposició Micer Mascó.

Piezas en la calle en Ruzafa

Latorre i Sanz també han estat madrugadores a l’hora de treure la falla de l’Ajuntament, el dissabte passat, com a fermall final de la Cavalcada del Ninot van deixar a la plaça el cap d’ós confeccionada amb figures geomètriques de múltiples colors, idea de l’artista Okuda.

Aquest any les falles que més han apostat han estat Convent Jerusalen, Antiga de Campanar, El Pilar. Encara que no sempre el pressupost és el més important, en ocasions la creativitat dels artistes aconsegueix que una vegada plantat es guanyin tants punts que s’alcin amb el Primer Premi, com va passar amb la falla Cuba Literat Azorín fa dos anys.