Sueca

El pròxim 11 de maig l’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, Proeso, oferirà a Sueca (La Ribera Baixa) l’espectacle “Rock per la Infància”, un projecte que naix amb motiu del seu 10è aniversari, on comptaran amb un extens cartell de grups valencians que participaran en l’espectacle.

Han confirmat la seua presència El Diluvi, La Fúmiga, Lilit i Dionis, Candela Roots, Atupa i Frida, grups que estaran acompanyats pel grup instrumental de Proeso i el seu coral formada per més de 500 xiquetes i xiquets tots ells alumnat d’educació secundària, primària, escoles de música i conservatoris de tot el territori.

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es donaran a Save the Children que compta amb un fons específic per a lluitar contra la pobresa infantil amb eines com la música. L’organització treballa des de fa 100 anys per a assegurar que tots els xiquets i xiquetes sobrevisquen, aprenguen i estiguen protegits.

Actualment l’organització opera en més de 120 països. I a la Comunitat Valenciana treballa des de fa més de 20 anys en programes d’atenció als xiquets i xiquetes més vulnerables, centrats en la infància en risc de pobresa o exclusió social, independentment de la seua condició o país d’origen, que puguen gaudir plenament dels seus drets i aconseguir el màxim de les seues capacitats.

Les entrades estan a la venda en la plataforma online Notikumi.com per sol 8 euros. I per a qui decidisca comprar l’entrada a taquilla ho podrà fer per 10 euros. El concert serà en el recinte de concerts i festes de Sueca, a les 19.30 hores.