Pugen les temperatures mínimes i el cel estarà buidat

S'esperen ruixats dispersos en la meitat sud d'Alacant encara que es buidarà al migdia.

26
temperaturas

El cel de la Comunitat Valenciana estarà buidat durant tota la jornada i el vent es mantindrà fluix, temperatures mínimes en ascens a l’interior nord i a penes variaran en la resta i les màximes descendiran lleugerament.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), per a avui també s’esperen ruixats dispersos en la meitat sud d’Alacant encara que buidarà al migdia.

Pel que fa al nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat amb intervals de fort durant la primera meitat del dia, i en la resta variable fluixos, i les temperatures experimentaran un descens.

Quant a les temperatures, les mínimes de la passada matinada han patit un lleuger descens generalitzat i en els observatoris de l’interior nord de Castelló han sigut inferiors a 5 graus i solo en els més pròxims a la costa han quedat per damunt dels 15 graus.

En Fredes s’han mesurat 3,5 graus, a Castellfort 3,6 i a Vilafranca 3,7 graus, mentre que a Vinaròs i Sogorb han sigut 13 i en la capital castellonenca, 15.

A la província de València, les mínimes han sigut de 8 graus a Utiel; 12 a Manises; 13 a Polinyà del Xúquer i a Xàtiva; 14 a Oliva; i 15 en la capital valenciana.

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat als 7 graus al Pinós; 14 a Xàbia; 16 en la capital alacantina; 16 a Rojales i 17 en la pedania il·licitana del Altet.