temperaturas

El cel de la Comunitat Valenciana estarà buidat durant tota la jornada i el vent es mantindrà fluix, temperatures mínimes en ascens a l’interior nord i a penes variaran en la resta i les màximes descendiran lleugerament.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), per a avui també s’esperen ruixats dispersos en la meitat sud d’Alacant encara que buidarà al migdia.

Pel que fa al nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat amb intervals de fort durant la primera meitat del dia, i en la resta variable fluixos, i les temperatures experimentaran un descens.

Quant a les temperatures, les mínimes de la passada matinada han patit un lleuger descens generalitzat i en els observatoris de l’interior nord de Castelló han sigut inferiors a 5 graus i solo en els més pròxims a la costa han quedat per damunt dels 15 graus.

En Fredes s’han mesurat 3,5 graus, a Castellfort 3,6 i a Vilafranca 3,7 graus, mentre que a Vinaròs i Sogorb han sigut 13 i en la capital castellonenca, 15.

A la província de València, les mínimes han sigut de 8 graus a Utiel; 12 a Manises; 13 a Polinyà del Xúquer i a Xàtiva; 14 a Oliva; i 15 en la capital valenciana.

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat als 7 graus al Pinós; 14 a Xàbia; 16 en la capital alacantina; 16 a Rojales i 17 en la pedania il·licitana del Altet.