La Spartan Race arriba al Circuit Ricardo Tormo

El Circuit Ricardo Tormo s'estrena dissabte que ve, 28 d'octubre, com a seu de l'última cita de la temporada de la Spartan Race.

spartan race

El Circuit Ricardo Tormo s’estrena dissabte que ve, 28 d’octubre, com a seu de l’última cita de la temporada de la Spartan Race. Amb la Spartan Night Esprint com a principal novetat, serà la primera vegada que una de les carreres d’obstacles de la prestigiosa marca nord-americana se celebra en un circuit de gran premi.

La inèdita prova nocturna, limitada a cinc-cents participants, en la qual la falta de visibilitat s’uneix a la dificultat dels cinc quilòmetres i vint obstacles de la carrera, se celebrarà per primera vegada en una de les cites a Espanya.

Amb motiu del final de temporada, el Circuit Ricardo Tormo acollirà fins a les 23.00 hores diverses activitats complementàries tant per a les persones inscrites en les diferents proves com per als seus acompanyants, com ara música en directe de la mà de diversos discjòqueis de LocaFM, degustacions de menjar en ‘food truck’ o la compra de productes oficials de màrqueting.

A més, el recorregut preparat en el Circuit Ricardo Tormo decidirà el primer Campionat d’Espanya Elit, tant en categoria masculina com femenina. El valencià Alejandro Samper es disputarà el títol amb Albert Soley sobre un recorregut que combinarà l’asfalt de la recta principal del circuit, muntanya, barranc o escales excavades en pedra.

Així mateix, els més agosarats podran participar en l’Hurricane Heat 12, mentre que els xiquets a partir de quatre anys tindran l’oportunitat d’emular els seus pares en la Spartan Kids.

La Reebok Spartan Cheste emergeix com un esdeveniment únic, tant per les novetats esportives com per les activitats d’oci preparades i per l’escenari, ja que és l’única prova que se celebra en un circuit de gran premi que, a més, dues setmanes després acollirà també l’última cita del mundial de motociclisme. El Circuit obrirà les grades de la recta de meta perquè el públic puga presenciar el desenvolupament de les proves.

Roberto Merhi, Héctor Cabrera o Borja Laso, entre les persones inscrites

La nòmina de persones inscrites per a la Night Esprint inclou el pilot Roberto Merhi, criat esportivament en el planter del Circuit; l’atleta paralímpic Héctor Cabrera, o el xef Borja Laso.

Així mateix, la cita de Cheste de la Spartan Race ha organitzat, en col·laboració amb la Fundació Humana, una activitat solidària en què els assistents podran depositar, a manera de donació, sabatilles i roba esportiva en els contenidors habilitats per a això.