incendio

Eren les 16:45 hores de la vesprada del diumenge quan els veïns d’Albal van alertar als equips d’Emergències de l’incendi d’un habitatge en un barri de la localitat. A les flames que van arrancar en un primer pis de la calle Acequia de Favara els va seguir una explosió que va arribar a afectar a altres pisos pròxims a l’epicentre del foc i a alguns vehicles aparcats en la mateixa poma del sinistre.

Segons arreplega l’Agència EFE, la Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de cerca per a trobar a un home que podria ser el causant de l’incendi. Pel que sembla, el sospitós es trobava per la zona de l’habitatge incomplint així amb l’ordre d’allunyament interposada per la seua exparella, víctima de violència de gènere, qui en el moment del sinistre es trobava fora de la llar igual que els seus fills.

Uno de los vehículos afectados por el incendio en la localidad de Albal.
Des del Consorci Provincial de Bombers i la Policia Local de la localitat, han assegurat que el sinistre no ha provocat ferits ni víctimes mortals gràcies a l’actuació de bombers de Catarroja, Silla, Paterna i Torrent en procedir ràpidament al desallotjament dels veïns.