EN DIRECTO | Sorteo de la Lotería de Navidad 2020
Dos de las niñas de la residencia de San Ildefonso cantan dos de los quintos premios de la Lotería de Navidad. / Eduardo Parra (Europa Press)

El Teatre Real de Madrid ha tornat a acollir un any més el Sorteig Extraordinari de Nadal. En l’edició d’aquest 2020 hi ha hagut un estricte protocol de seguretat sanitària, consistent, entre altres, en la desinfecció anti-covid tant dels elements que intervenen en el Sorteig com dels camions que han transportat tots els materials. Així mateix, tots els professionals que han accedit a l’escenari han hagut de sotmetre’s a una prova d’antígens per a garantir la seguretat de tots els assistents.

El Sorteig ha repartit durant el matí de hui un total de 2.408 milions en premis. Entre els premis repartits per la Loteria de Nadal destaca, el popularment conegut com a ‘Grossa’ de Nadal, el primer premi, de 400.000 euros al dècim. Aquest s’ha repartit per Espanya però ha deixat 1,2 milions d’euros en la Comunitat Valenciana arribat a tres localitats on s’havia venut el número agraciat: el 72897.

El segon premi de 125.000 euros al dècim també ha tingut pes en l’autonomia. El 06095 ha arribat a dos municipis de València i quatre d’Alacant. No obstant això, ha sigut a Gandia on ha deixat 56,25 milions d’euros, sent la localitat més agraciada d’aquest 2020.

El tercer premi (52472) ha repartit 50.000 euros al dècim i ha deixat 500.000 euros en la localitat de Torrevella. A més, els dos quarts premis (75981 i 38341) també han tingut presència a la província de València deixant més de 15 milions d’euros.

ELS CINQUENS PREMIS DEIXEN MÉS DE 10 MILIONS EN LA COMUNITAT

La jornada ha arrancat amb el repartiment d’un cinquè premi cantat per Noura i Elisabeth en la primera taula del sorteig: el 86986 dotat amb 60.000 eurosEl número s’ha repartit per nombrosos punts d’Espanya com Barcelona, Albacete, Saragossa, Santa Cruz de Tenerife i Valladolid.

A més, ha tingut molt d’impacte en la Comunitat Valenciana repartint-se en les tres províncies. A València s’ha venut el dècim en L’Alcudia, Navarrés, Pobla de Vallbona, Torrent, Manises i Ademús. A la ciutat s’han repartit 24.000 euros  entre l’administració del carrer Pelayo número 3; Gran Via Ramón y Cajal, 36; i Carrefour Campanar.

A més, també ha eixit en diferents punts de la província d’Alacant on s’han repartit 4 milions d’euros. Els municipis agraciats han sigut Novelda, Torrevella, Elda, Sant Vicent del Raspeig, Oriola. En la mateixa ciutat d’Alacant s’ha lliurat el premi en el Centre Comercial Gran Via; al carrer Sevilla 15; en Truja 54; i en l’avinguda Esportista Kiko Sánchez. Finalment, en el cas de la província de Castelló s’ha repartit a Onda i Rosell.

Pocs minuts després arribava el segon cinquè premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. El número agraciat ha sigut el 37023. El dècim s’ha venut a Madrid, Osca, Gijón, La Llagosta (Barcelona), Santiago de Compostel·la, Ponferrada (Lleó), Vielha (Lleida), Arona (St. Cruz de Tenerife), Barakaldo (Biscaia) i Zaragoza. En el cas de la Comunitat Valenciana s’havia venut en una única administració de Vinaròs (Castelló).

6 MILIONS DEL CINQUÈ PREMI PER A la PROVÍNCIA D’ALACANT

Els altres dos cinquens premis s’han fet esperar més i no han arribat fins a passades les 10.30 hores. El 19371 i el 49760 han eixit junts, amb molt pocs minuts de diferència. No obstant això, mentre el primer s’ha repartit entre punts com Madrid, Saragossa, Badajoz o Alcázar de Sant Joan (Ciudad Real), entre altres; el segon s’ha venut únicament a Alcanyís (Terol).

A més, el penúltim cinquè premi ha deixat altres 6 milions d’euros a la província d’Alacant. El 43831 havia venut 85 sèries en la capital alacantina i 11 sèries a Elx sent 5,1 milions repartits en la primera i 660.000 euros en la segona.