Sortegen una cistella de Nadal valorat en 233.000 euros

Una Volkswagen California, un creuer de luxe per a quatre persones i un viatge a Tailàndia són alguns dels productes estreles de la cistella de Segorbe.

37
cesta
El promotor de la iniciativa, Javier Piquer, junto a los productos de la cesta navideña. EFE/ Eusebio Calatayud

(EFE).- Javier Piquer viu en la localitat castellonenca de Segorbe i ha passat mitja vida com a patró de iots de luxe “he tingut la sort de visitar llocs molt bonics i arran d’això, vaig pensar organitzar el sorteig d’un creuer de luxe” i va començar a afegir regals fins a aconseguir una cistella valorada en 233.000 euros lliure d’impostos “volia que l’agraciat o agraciada no haguera de pagar res”.

Una furgoneta Volkswagen California, una Mercedes Clase A, una moto KTM, un dron, dos caiacs, cinc pernils Joselito, ginebres, vins, conserves de primeres marques, un creuer de luxe per a quatre persones per les Illes Balears valorat en 50.000 euros i un viatge a Tailàndia, 400 dècims de loteria de Nadal o 48.000 euros en lingots d’or, són els productes estreles d’esta cistella que pot alegrar el Nadal a la persona afortunada.

“Hem preferit posar el millor i la gent ens felicita perquè són molt bones marques” confessa Javier en declaracions a EFE “la persona que resulte guanyadora solament ha de preocupar-se d’on i amb qui gaudir els regals”.

El premi haver de coincidir amb el primer premi del sorteig extraordinari de Nadal de Loteria Nacional “si no coincideix amb el primer, serà el segon i si no, el tercer, qualsevol que compre una papereta té tres oportunitats. Algú li ho porta segur”, explica Piquer.

“En esta zona d’Espanya i molt menys en la Comunitat Valenciana no hi ha res semblant a aquesta cistella”, compte Javier a EFE “la idea és continuar l’any que ve també” i afig que, fins al moment, ja han passat l’equador de les vendes.

En Calamocha, província de Terol, porten diversos anys sortejant una cistella que s’ha convertit en la més popular d’Espanya i que enguany està valorada en 500.000 euros, però la de Segorbe li segueix molt de prop “estic intentant seguir els seus passos i intentaré millorar-ho, però és difícil perquè Mariano ha posat el llistó molt alt” confessa Javier Piquer des de Sogorb.

Los dos barrios de Valencia donde el metro cuadrado supera los 1.800 euros