El regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sàrria ha visitat hui les obres de desdoblament de canonada de 400 mil·límetres i la instal·lació de 12 nous hidrants per a millorar l’abastiment d’aigua del sistema que protegix el parc.

Tal com ha explicat Sarrià, l’actuació perseguix dos objectius destacats: “Per un costat, millorar l’abastiment d’aigua a les pedanies del Sud, des de Pinedo al Perellonet, desdoblant la canonada que abastix estes poblacions. I per un altre, millorar el sistema de hidrants existent en tot el recorregut, que és un element vital, sobretot en èpoques de perill d’incendis, per a l’ús per part dels bombers”.

Esta nova fase del projecte es prolongarà fins a desembre, període en què els tècnics d’Emivasa i de l’Ajuntament tenen previst executar els dos primers trams dels cinc previstos en l’interior del parc.

I més enllà de la renovació del sistema contraincendis de la Devesa de El Saler, en 2018 estan previstes inversions per un valor pròxim als 11 milions d’euros per a obres de millora en xarxes i distribució i en plantes potabilitzadores.