L’Ajuntament renova el sistema contraincendis de la Devesa

L'actuació suposa la instal·lació d'una nova canonada per a millorar l'abastiment d'aigua del sistema que protegix el parc.

35

El regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sàrria ha visitat hui les obres de desdoblament de canonada de 400 mil·límetres i la instal·lació de 12 nous hidrants per a millorar l’abastiment d’aigua del sistema que protegix el parc.

Tal com ha explicat Sarrià, l’actuació perseguix dos objectius destacats: “Per un costat, millorar l’abastiment d’aigua a les pedanies del Sud, des de Pinedo al Perellonet, desdoblant la canonada que abastix estes poblacions. I per un altre, millorar el sistema de hidrants existent en tot el recorregut, que és un element vital, sobretot en èpoques de perill d’incendis, per a l’ús per part dels bombers”.

Esta nova fase del projecte es prolongarà fins a desembre, període en què els tècnics d’Emivasa i de l’Ajuntament tenen previst executar els dos primers trams dels cinc previstos en l’interior del parc.

I més enllà de la renovació del sistema contraincendis de la Devesa de El Saler, en 2018 estan previstes inversions per un valor pròxim als 11 milions d’euros per a obres de millora en xarxes i distribució i en plantes potabilitzadores.