mejor jugador

Simone Zaza, davanter del València CF, ha sigut guardonat amb el Premi al Millor Jugador de LaLiga Santander al setembre. L’ariet italià aconsegueix aquesta distinció per primera vegada en la seua carrera després d’haver sigut un dels puntales del quadre che en l’últim mes.

Zaza va signar quatre gols en la recta final de setembre que van resultar vitals perquè el València es mantinguera en la zona alta de la taula. Va ser l’heroi davant el Màlaga CF amb un espectacular hat-trick (5-0) i, posteriorment, va signar el gol de la victòria en el trepidant duel davant la Reial Societat (2-3). Més enllà dels seus gols, l’italià sempre té una gran incidència en l’equip gràcies a la seua capacitat per a generar espais.

Aquesta temporada, el lliurament del Premi al Millor Jugador del mes pren una nova dimensió per a estar més prop dels aficionats de la millor lliga del món. Per açò, Simone Zaza arreplegarà el premi davant el públic de Mestalla en els instants previs al partit entre València CF i Sevilla FC.