Silla s’ompli de festa i viu el preambiente fester en el carrer. Els veïns i veïnes es preparen per als dies grans, les Festes del Crist, que tenen com a dia gran i solemne el 6 d’agost.

El tècnic de Festes, Vicente Zaragozá, va estar al programa ‘Viu les Festes’ de 7Televalencia, presentat per José González, i va parlar del programa d’actes i algunes de les novetats.

Zaragozá va avançar que el mes de juliol anava a estar carregat d’activitats per a tots els públics ( campionats esportius, jocs, sopars populars, música…). Però, especialment, va posar l’accent que des de l’Ajuntament s’ha fet una forta aposta per aproximar les festes a tots els barris, amb activitats infantils i d’oci, a més de recuperar l’essència del que són les tradicions amb els sopars a l’aire lliure, ‘a la fresca’.

Sobre la festivitat del Santíssim Crist, va avançar que una de les novetats d’enguany serà la presència d’una de les icones més representatives i populars de la festa del Corpus de València: Els Cirialots, que desinteressadament s’han cedit al poble de Silla per part de la regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.

Açò i molt més tornarà a traure a la gent al carrer de Silla, que a més comptarà amb el talent xou de 7Televalencia, Invictus Xou , el dia 2 d’agost. Un programa que aposta per donar el protagonisme de la gent dels pobles a la xicoteta pantalla i mostrar de manera divertida i dinàmica un espectacle on tenen cabuda cantants, ballarins, mags… L’eix principal del format són veïns amb un talent que mostrar en el món.