Silla aposta pel comerç de proximitat

Silla tanca amb èxit la XIX edició de la Fira de Sant Sebastià. Una cita anual que demostra la importància de promoure els productes locals.

Silla tanca amb èxit la XIX edició de la Fira de Sant Sebastià, que enguany s’ha concentrat en el tema de l’artesania com al seu fil conductor, però sense oblidar-se dels comerços i les entitats locals, també protagonistes.

La fira de Sant Sebastià se situa en el Passeig de l’Albereda, en la plaça més cèntrica de Silla, i durant diversos dies reuneix a un centenar d’expositors, dels quals un 30 % són de Silla, un 20 % artesans i la resta arribats d’altres parts del territori nacional. Al costat d’ells estan les associacions de la localitat, que ofereixen les seues activitats i es donen a conèixer al gran públic.

Aquesta cita anual demostra la importància de promoure el comerç de proximitat, amb productes de la terra i de qualitat que fomenten la supervivència dels comerços locals, asseguren des del Consistori i les administracions públiques que també van estar presents. A la inauguració del recinte firal va assistir la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, i la diputada d’Assessorament Municipal, Conxa García, i el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes.

A més dels expositors comercials, durant el cap de setmana, Silla ha organitzat multitud d’activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des d’exposicions, activitats d’animació infantil o tallers de manualitats fins a concerts, desfilades de moda i obres de teatre