Silla tanca amb èxit la XIX edició de la Fira de Sant Sebastià, que enguany s’ha concentrat en el tema de l’artesania com al seu fil conductor, però sense oblidar-se dels comerços i les entitats locals, també protagonistes.

La fira de Sant Sebastià se situa en el Passeig de l’Albereda, en la plaça més cèntrica de Silla, i durant diversos dies reuneix a un centenar d’expositors, dels quals un 30 % són de Silla, un 20 % artesans i la resta arribats d’altres parts del territori nacional. Al costat d’ells estan les associacions de la localitat, que ofereixen les seues activitats i es donen a conèixer al gran públic.

Aquesta cita anual demostra la importància de promoure el comerç de proximitat, amb productes de la terra i de qualitat que fomenten la supervivència dels comerços locals, asseguren des del Consistori i les administracions públiques que també van estar presents. A la inauguració del recinte firal va assistir la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, i la diputada d’Assessorament Municipal, Conxa García, i el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes.

A més dels expositors comercials, durant el cap de setmana, Silla ha organitzat multitud d’activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des d’exposicions, activitats d’animació infantil o tallers de manualitats fins a concerts, desfilades de moda i obres de teatre