Segueixen les pluges i les temperatures pateixen un ascens

El cel estarà ennuvolat durant tota la setmana encara que deixarà de ploure a partir de matí.

Contínua la inestabilitat meteorològica ja que les pluges estaran presents pràcticament tot el dia. Els termòmetres aniran des dels 8 graus d’aquest matí als 13 graus es registraran al migdia com a temperatures màximes.

Per a matí, cessen les pluges però el cel es mantindrà cobert i la sensació d’humitat serà forta. Les temperatures màximes patiran un ascens i s’acostaran als 20 graus. Les mínimes, no obstant açò es mantindran igual.

Per a la resta de la província, pluja en quasi tot el territori sobretot a Ademús, Requena i Aiora on, a més, les mínimes seran d’entre 6 i 7 graus. En el litoral també plourà en algunes localitats com Sagunt o Alzira encara que de manera més feble i les màximes allí seran de 20 graus.

Per a la resta de la setmana, s’acaben les pluges encara que el cel seguirà ennuvolat i el termòmetre anirà des dels 19 graus de temperatures màximes als 9 graus de mínimes

Nivell baix quant al risc d’incendis en la província de València. Així i tot cal cridar al 112, nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat si albirem foc.