SEUR

L’ecommerce segueix creixent a Espanya. Segons les últimes dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), en el tercer trimestre de 2017 es van realitzar més de 126 milions de transaccions online, un 29,6% més que l’any anterior. De fet, segons arreplega l’últim eShopper Barometer de SEUR, el 11% de les compres a Espanya es realitzen ja per internet.

SEUR, companyia que lidera el transport del comerç electrònic a Espanya, amb una mitjana de 200.000 enviaments diaris en 2017 a clients finals, ha analitzat els lliuraments realitzats per als principals i-retailers per a conèixer què localitats i barris estan liderant aquest creixement en el nostre país.

Segons aquestes dades, a València els cinc barris que lideren les compres per internet són Benilacap- Campanar, Algirós- Aiora i Penya Roja.

Segons dades de l’eShopper Barometer de SEUR, el domicili segueix sent, amb diferència, el lloc més utilitzat (81%) pels compradors online a Espanya. A més, el 65% dels compradors online solen utilitzar solament un lloc de lliurament (una de les taxes més altes d’Europa).

SEUR manté el seu lideratge en comerç electrònic la facturació del qual va aconseguir els 215 milions d’euros, un 15% més que l’any anterior i ja representa el 32% de la facturació total de la compañía.