Més de 19.000 corredors entre professionals i amateurs participaran en la marató de València i entre els participants, molts acudiran al costat dels seus companys de club i és que des de fa algun temps, este tipus de col·lectius han proliferat fins al punt de que quasi totes les localitats de la Comunitat tenen el seu propi club d’atletisme.

Un d’eixos clubs és el Serrano Club Atletisme i que porta mesos preparant als seus socis per a competir en esta carrera de 42 quilòmetres a força d’esforç i exercici físic.

Este club de València intenta any a any superar la seua marca de l’any anterior. I part d’eixe ànim s’aconsegueix gràcies a que el públic valencià, que va a animar en la marató, aconsegueix contagiar als participants amb la seua alegria.

Cárnicas Serrano, esponsor oficial d’este club ha apostat per esta prova per considerar-la un objectiu prioritari per als seus corredors.

Els esportistes d’esta agrupació es preparen a consciència tenint en compte que no són professionals.

I entre eixos amateurs cada vegada es troben més dones que volen viure l’experiència de córrer una marató i acabar-la amb una marca digna d’un professional.

El pròxim 19 de novembre, el Serrano Club Atletisme de València tornarà a participar en la marató que ha aconseguit la medalla d’or gràcies a l’entusiasme de corredors com ells.