Sergi Campillo, vicealcalde del Ajuntament de València, ha assegurat que “no hi ha motiu per a l’alarma”. Així s’ha pronunciat en una entrevista exclusiva a 7 Televalencia on ha parlat sobre la possible suspensió de les Falles pel coronavirus.

Campillo ha seguit en la línia del que s’ha dit en la Junta Local de Seguretat. El vicealcalde creu que la cancel·lació de les festes seria una mesura “molt dràstica”. “No hi ha cap alarma ni alerta sanitària, és un virus que té menys mortalitat que la grip normal”, ha afirmat. “De moment calma, no passa res i estarem atents a l’evolució de la infecció“.

TRANQUIL·LITAT PEL CONTROL DEL CORONAVIRUS

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat «calma» davant les notícies que alerten de l’evolució del coronavirus. A més, ha fet una crida «contra la hipocondria posat que aquesta grip, segons especialistes, és menys letal que la grip comuna».

«L’Ajuntament prendrà les mesures necessàries per a garantir la seguretat de les festes i per descomptat dels valencians. Però en aquest moment no cal crear cap alarma innecessària. Sempre s’atendrà les indicacions de les autoritats sanitàries que en aquests moments no ha demanat l’adopció de cap mesura».