policías

El sindicat CSIF denuncia “el disbarat i balafiament de recursos humans” en la Policia Local de València pels problemes de circulació generats en l’encreuament del carrer Ruzafa amb Gran Via Marquès del Túria. La central sindical explica que aquest encreuament “obliga a destinar cinc o sis agents al dia per a cobrir les necessitats de regulació” en una plantilla amb un dèficit de 300 efectius.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que, com ja va advertir quan es va inaugurar aquesta part del traçat, “els problemes de circulació són constants” en els dos mesos que han transcorregut. Esta circumstància provoca que, “en una ciutat on no existeixen, excepte comptades excepcions, punts específics de regulació de trànsit”, en este hi haja diàriament cinc o sis agents destinats a cobrir les necessitats de regulació.

CSIF sosté que esta circumstància es produeix en una conjuntura de “una manca estimada de 300 agents en la plantilla”. Per aqueix motiu resulta “un disbarat” que “calga destinar sis persones per a poder tirar avant un encreuament que sens dubte necessita un canvi”. A més, recorda que assignar sis agents a aqueix punt “repercuteix en un minvament del servei en altres punts de la ciutat, ja que no hi ha agents per a altres tasques que sorgeixen”.

La central sindical insta tant a Prefectura com a la Regidoria de Protecció Ciutadana al fet que “realitzen les gestions pertinents amb la Regidoria de Mobilitat perquè puga revertir esta situació”. El sindicat urgeix a aplicar una solució que “no obligue cada dia a destinar a sis persones única i exclusivament per a evitar que aqueix encreuament col·lapse la Gran Via i els carrers adjacents”.