El sector faller a l’espera de la telefonada

7 Televalencia emetrà en directe el moment en el qual es donaran a conèixer els noms de les màximes representants de les Falles 2019.

falleras

Ha arribat el moment més esperat pels fallers, el dia en el que s’anunciaran els noms de les Falleres Majors de València 2019. Serà esta vesprada a les 19 hores quan l’alcalde del Cap i Casal, Joan Ribó, òbriga el sobre lliurat pel jurat en el mateix Ajuntament per a donar a conèixer qui seran aqueixes dos representants de les festes josefines.

Des de 7 Televalencia seguirem cadascun dels passos del consistori fins que es produïsca l’esperada telefonada de l’alcalde a les dos representants de les Falles 2019. José González serà el responsable de conduir este programa especial acompanyat per Gloria Martínez, Fallera Major 2008, i María Berbel Fernández, Fallera Major Infantil 2009, per a repassar com se sentien en eixos moments en les quals van rebre la telefonada de la llavors alcaldessa de València, Rita Barberá.

Mentrestant el periodista Quique Collado serà qui acompanye a les noves representants de les festes josefines per a conèixer les primeres reaccions de les falleres i les seues respectives famílies davant l’esperada notícia de hui.

Després de la trucada de l’alcalde, Rocío Gil i Daniela Gómez cediran demà el testimoni a les dos seleccionades que ocuparan el seu lloc en el qual será l’acte de proclamació que també podrà seguir-se en directe des de 7 Televalencia.

falleras
Candidates a Falleres Majors 2019.

26 candidates i només dos noms

Entre les tretze candidates a ser Fallera Major de València 2019 es troben Ana Lucía Ebri Monzó (Falla Isabel La Catòlica-Ciril Amorós), Andrea López Salvador (Falla Carrera de Malilla-Illa Cabrera), Azahara Vallet Sánchez (Falla Pere Cabanes-Joan XXIII), Elena María Rivero Simón (Falla Gayano Lluch), Laura Benassar Lafuente (Falla Rodríguez de Cepeda-Llorenç Palmireno), Laura Carballeda Mollà (Falla Albacete-Marvà), María Cavero Cuadros (Falla Primat Reig-Sant Vicent de Paül), Marina Civera Moreno (Falla Barri de Sant Josep), Marta Alacreu Ruiz (Falla Plaça Mare de Déu de Lepanto), Neus Lozoya Amargós (Falla Mestre Serrano-Alacant), Paula Santarrufina Terrasa (Falla Bilbao-Maximilià Thous), Raquel Avivar Pardo (Falla Camí de Barcelona-Travessera i Camí de Montcada) y Susana Yagüe Bodoque (Falla Peris i Valero-Cuba).

Mentres la cort d’honor infantil està formada per Adriana Juan Sansano (Falla Rosari – Plaça Calabuig), Aroa Martínez Ayala (Falla Sevilla – Dènia), Carla Sancho Carbonero (Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea), Celia Vicedo Flor (Falla Comte de Salvatierra – Ciril Amorós), Daniela Guillén Arnau (Falla Bisbe Amigó – Conca), Daniela Sanchis Gallart (Falla Escalante – Marina), Laura Fontes Pérez (Falla Plaça Doctor Collado), Lucía Guijarro Carrasco (Falla Doctor Marañón – Mestre Palau), María Ferrer Valls (Falla Peu de La Creu – En Joan de Vila-Rasa), Marta García Cañadas (Falla Sant Vicent – Periodista Azzati), Raquel Ganau Giner (Falla Trinitat – Alboraia), Sara Larrazábal Bernal (Falla Josep Maria Bayarri – Los Isidros) y Zaira Nácher Zambrana (Falla Músic Espí – Gravador Fabregat).

Primeras reacciones de las candidatas de la Corte de Honor 2019