El sector de l’automoció respon: diésel o gasolina?

Experts del sector expliquen les diferències entre els dos combustibles i revelen les claus de cadascun d'ells.

El diésel s’ha convertit en el combustible de la polèmica, en teoria per la seua contaminació. El Govern li ha declarat la guerra i la inseguretat es trasllada als nombres de vendes.

El sector d’automòbils està en auge però no si parlem d’este combustible. A dia de hui la seua presència en les carreteres és d’un 37%, una xifra destacable si es compara a 2016 quan el 60% dels cotxes eren vehicles diésel.

Des del sector automobilístic són molt clars: el diésel contamina però únicament en els cotxes fabricats fa més de deu anys. Asseguren que la fabricació de motors ha avançat i que un nou diésel contamina menys que els cotxes de gasolina.

Però, què fer si encara es té dubtes a l’hora d’adquirir un vehicle? Acudir a un concessionari de confiança és la millor eina d’informació abans d’apostar per un diésel o gasolina. Els professionals de l’automoció afirmen que un bon assessorament estalviarà diners i és que la decisió del carburant dependrà del tipus d’ús que anem a donar-li al nostre cotxe.