Es necessitarà paraigua per a aquest cap de setmana

Les temperatures oscil·laren entre els 14 i els 6 graus sobretot dissabte i diumenge.

Avui dia ennuvolat amb possibilitat d’algun ruixat tormentos. Les temperatures màximes seran de 20 graus i les mínimes s’han marcat a primera hora del matí amb set graus.

Per a demà jornada similar a l’anterior. Les temperatures descendiran diversos graus, tants com que les màximes seran de 15 graus encara que les mínimes pujaran fins als 8.

Els núvols donaran pas a les pluges i açò és el que reflecteix el mapa provincial. Ruixats en tota la província i temperatures màximes de 16 graus a València i 3 graus en localitats com Ademús, Requena i Aiora.

Per al cap de setmana pluges, tant el dissabte com el diumenge que s’intensificaran a l’inici de la setmana que ve. El termòmetre no es mourà dels 14 graus de màxima i els 6 graus de mínima.

Quant al risc d’incendis, nivell baix en tota la província encara que cal cridar al 112, nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat, en el cas d’albirar foc.

provincia aunque hay que llamar al 112, número del Centro de Emergencias de la Generalitat, en el caso de avistar fuego.