S’esperen pluges per al cap de setmana vinent

Les temperatures màximes aniran des dels 20 als 24 graus.

lluvias

En quant al temps per a avui, cels clars durant tota la jornada i temperatures que no passaran dels 21 graus de màxima al migdia. Les mínimes s’han registrat este matí quan el mercuri ha marcat 6 graus.

Per a demà cels clars durant tot el dia encara que per la nit apareixeran intervals nuvolosos. El termòmetre patirà un lleu ascens encara que solament serà d’un parell de graus. Les mínimes seran les mateixes que la jornada anterior amb 6 graus.

Mapa provincial, cels bclars en tot el territori excepte a Alzira i Gandia on cap la possibilitat d’alguns núvols. Temperatures que aniran des dels 23 graus a Sagunt i els 18 de Requena. En quant a les mínimes, Ademús registrarà 2 graus

Per a la resta de la setmana, temperatures que oscil·laran entre els 24 i els 21 graus. Açò sí, cels ennuvolats per a tota la setmana i s’esperen pluges per al diumenge.

Quant al risc d’incendis, nivell baix en tota la província. Si veiem foc hem de cridar al 112 que és el nombre del centre d’emergències de la Generalitat.