S’esperen pluges per a després de Reyes

Els vents aconseguiran velocitats de fins a 43 quilòmetres per hora i els termòmetres rondaran els 20 graus.

Cels parcialment ennuvolats per a avui i amb temperatures que aconseguiran els 23 graus de màxima i els 14 graus de mínima.

Per a demà, jornada assolellada, sobretot a partir de migdia encara que les temperatures patiran un lleuger descens, ja que les màximes seran de 22 graus. Les ratxes de vent seran de 43 quilòmetres hora.

Mapa provincial, cels buidats en el litoral i ennuvolats a l’interior. El termòmetre anirà des dels 8 graus de mínima que es registren a Requena i els 22 graus de màxima de València i Sagunt.

Per a la resta de la setmana. En la nit de Reyes, el termòmetre marcarà 10 graus de mínima , per la qual cosa Melchor, Gaspar i Baltasar hauran d’abrigar-se per a repartir els regals. L’endemà, encara farà més fred. Una tònica que es mantindrà durant la resta dels dies i a més pot ser que venja acompanyat de pluges

Quant al risc d’incendis, el nivell de perill s’ha relaxat una mica encara que la província segueix estant en alerta groga. En cas d’albirament de foc, cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.