Continuen les pluges per al dia d’avui, fins a última hora del dia quan siguen menys intenses. El termòmetre marcarà mínimes de 6 graus i màximes d’11 durant les hores centrals del dia.

Per a matí les pluges cessen i el cel estarà parcialment cobert. Els valors que es registren seran una mica més alts quant a les màximes però més baixos en les mínimes ja que serà de dos graus, quatre menys que la jornada anterior.

Núvols i clars quant al mapa provincial. Cels buidats a Sagunt o Aiora i coberts en la resta del territori. Valors que serà molt baixos a Ademús ja que les mínimes seran de menys quatre graus i en el litoral, les màximes no passaran dels 12 graus a València o Sagunt.

Per a la resta de la setmana, mínimes que partiran des del menys un graus i ascendiran fins als 12 graus sobretot el divendres i el diumenge. Cels parcialment coberts.

Quant al risc d’incendis, nivell baix en la província de València però si veiem foc cal cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.