Soyara Sáenz de Santamaría  ha traslladat el compromís de l’Executiu central de “bolcar-se amb el Corredor Mediterrani”, una infraestructura les obres de la qual són, segons ha afirmat, “una prioritat política, econòmica i social”.

Segons la responsable del Govern se seguirà invertint, ja que ha assegurat que es un obra clau per al Partit Popular, en el tram València-Castelló “amb visió de futur” en previsió d’un potencial increment del tràfic de mercaderies.

Sáenz de Santamaría ha assegurat que el Corredor Mediterrani “va a ser un dels motors de l’economia espanyola en els pròxims anys”, ja que farà a este país “més competitiu”. Però no solament d’infraestructures ha parlat la número dos del Govern. El finançament autonòmic ha sigut un altre dels temes que tocat en la seua al·locució i ha afirmat que l’executiu vol acordar un nou model de finançament però ha advertit que “la lleialtat institucional i la cooperació són fonamentals perquè el model d’Estat funcione”.

“És obligat, ha dit, que existisca un pacte i molt necessari per a assegurar l’Estat de Benestar i ha qualificat este assumpte d’Estat com un dels més importants del país.