La XVI edició de la Fira de Sant Blai d’Albal ha omplert de veïns i visitants els carrers i places del poble tot el cap de setmana, amb el dissabte com a dia gran, dia del patró. La fira ha comptat, com sempre, amb una zona comercial de 34 estands de comerços del municipi i de la resta de la província, així com amb la part del mercat medieval i d’artesania. Un referent ja en la comarca.

Sens dubte, una festivitat en la qual les associacions del municipi participen molt activament en els diferents actes. Però un de de els atractius ha sigut contemplar i degustar el braç de gitano, exposat en la carpa situada en la plaça del Jardí, de 19 metres de longitud, elaborat per la pastisseria local Garrido amb 200 quilos de sucre, 100 quilos de farina, 200 dotzenes d’ous, 60 quilos d’ametles i 150 kg. de cabell d’àngel.

A Albal ho tenen clar: Sant Blai com a teràpia festiva. De fet, el 3 de febrer els ha donat enguany una assolellada treva enmig de jornades de pluja i mocador. Dies per a gaudir i treball extra enguany per al patró a qui tants ciutadans s’aferren per a alleujar els mals de la gola.