La Secretaria general del PSPV de la ciutat de Valencia, Sandra Gómez, ha comparegut davant els mitjas de comunicación per a fer un balanç dels tres anys que porta el partit com a membre del govern municipal. Gómez ha parlat d’ocupació, de benestar, d’economia i ha afirmat que sempre que els socialistes ha estat al capdavant del govern, les coses sempre han anat millor.

La responsable socialista ha comentat també quina será la estrategia del PSPV de cara a les eleccions municipals de l’any que ve. Gómez ha assegurat que tenen tots els ingredients per a ser la millor alternativa de govern.

Preguntada per la possibilitat de que Compromís, partit al que pertany l’alcalde de València, Joan Ribó, li faça ombra al PSPSV en els proxims comocis, Gomez ha resposta que existeix eixa possibilitat però que els socialistes, gràcies al seu treball diari, están aconseguint tindre la confiança de la ciutadania

Sandra Gómez està ja preparada per a iniciar una pre campanya electoral, l’objectiu de la cual es ser la próxima alcaldessa de València.