Juan Antonio Sagredo, alcalde de Paterna, ha participat en una entrevista en el programa informatiu ‘7alDia’ on ha valorat l’actual situació que travessa el PSPV-PSOE després de la reelecció de Pedro Sánchez com a secretari general dels socialistes.

Després de la presentació de les precandidaturas per a la direcció del PSPV per part del President de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcalde de Burjassot, Rafael García, el partit s’ha dividit entre “susanistas” i “sanchistas”. No obstant açò, el propi Sagredo ha assenyalat que tant Puig com García seran capaços d’arribar a un acord perquè isca un PSPV “reforçat i unit”.

L’alcalde de Paterna ha confessat sentir-se “amb el cor partit” per esta situació però davant la pregunta d’on haguera estat en cas d’haver pogut assistir a les presentacions de les precandidatures Sagredo ha sigut sincer: “el que hem de fer és intentar reforçar la figura del President de la Generalitat (…), tot el que siga entorn del President i del PSPV jo crec que és bo”.

“Personalment m’ha agradat veure eixa foto de presentació perquè hem pogut veure no solament càrrecs polítics sinó persones que han recolzat diferents candidatures en el procés federal com són Manolo Mata, Jesús Ros o Carmen Montón”, ha remarcat Sagredo.