Ryanair

Ryanair vol recordar als seus clients l’engegada de la seua nova política d’equipatges, com a part del seu programa “Sempre Millorant”. Aquesta inclou una rebaixa del preu de les maletes facturades, així com un increment en la grandària permesa de les mateixes, per a animar a més clients a facturar les seues maletes i reduir així el nombre de passatgers amb dos embalums en les portes d’embarque.

En ser molts els clients que aprofiten la millora del servei que permet pujar de forma gratuïta dos embalums en cabina, no hi ha suficient espai en els compartiments de cabina per a tantes maletes, la qual cosa causa retards en els embarques i vols.

Per a animar a més clients a facturar les seues maletes i reduir el nombre de maletes de cabina, Ryanair ha introduït canvis en la seua política d’equipatges per a tots els seus vols.

El pes de l’equipatge facturat permès ha augmentat de 15 kg a 20 kg per a totes les maletes. La tarifa base per a facturar una maleta de 20 kg s’ha reduït de 35€ a 25€. Només els clients amb ‘Embarque Prioritari’ (inclòs en les tarifes Plus, Flexi Plus & Family Plus) podran pujar dos embalums a l’avió a partir del 15 de gener de 2018. Tots els altres clients (sense Embarque Prioritari) podran pujar un sol embalum xicotet a l’avió, mentre que l’embalum més voluminós haurà de baixar-se a celler de forma gratuïta, en la porta d’embarque.

Kenny Jacobs declara: “Volem recordar als nostres clients que a partir del dilluns, 15 de gener de 2018, només els passatgers amb Embarque Prioritari podran pujar dos embalums (un de xicotet i una maleta de cabina) a l’avió. La resta de passatgers només podran pujar un embalum xicotet a la cabina, mentre que la seua maleta de cabina (més gran) es baixarà al celler, sense cost addicional, en la porta d’embarque. Amb açò, s’accelerarà l’embarque dels vols i s’eliminaran els retards. A més, la nostra nova política per a equipatge facturat ofereix als nostres clients una reducció de les taxes de facturació i un increment del 33% en la grandària d’equipatge permès.”