ruta del agua en buñol -7televalencia
ruta del agua en buñol -7televalencia

La Comunitat Valenciana compta amb una sèrie de rutes imprescindibles que no has de perdre’t. Moltes rutes amagades entre boscos i muntanyes adaptades per al senderisme.

La naturalesa sempre ofereix una bona experiència i està al proveïment de tot el món.

Aquestes són les 5 rutes de senderisme imprescindibles a la Comunitat Valenciana:

RUTA REBALSADORS (SERRA-VALENCIA)

Aquesta ruta arranca a Serra, i encara que en els últims trams compta amb dificultat mitjana, les seues vistes i paisatges que recorre, la converteixen en imprescindible.

Recorre la seua senda, i descobreix la seua font del Marianet, racons amb encant i abundant vegetació típica d’aquestes zones, i gaudeix de les vistes des del vèrtex geodèsic.

RUTA AL PENYAGOLOSA (CASTELLÓ)

Aquesta ruta arranca en el Barranc de la Pegunta. En el trajecte et trobaràs amb la Font Nova i la Font de la Pregunta, i aconseguiràs el cim que compta amb uns 1.814 m d’altitud.

RUTA DEL BARRANC DE L ´ENCANTÀ (ALACANT)

La ruta arranca a Planes, situat a la comarca del Comptat. Aquesta ruta compta amb uns 10 quilòmetres ,aproximadament. A través d’ella podem albirar el Gorgo del Salt, el Vaig moldre de l’Encantà i diferents gorgs o “tolls

RUTA DE L ´AIGUA DE BUNYOL (VALÈNCIA)

 

Aquesta ruta circular discorre pels termes de Bunyol, Alborache i Yátova, a través d’ella pots trobar-te amb paratges com la Cova de Turche, una cascada de més de 60metres, un llac natural…

RUTA DELS ACANTILATS DE LA SERRA D´ IRTA (CASTELLÓ)

Una ruta d’uns 15 quilòmetres, en la qual recorreràs nombroses senderes des de la qual podràs entrellucar les els Columbrets. El camí discorre per la Torre Badum i recorre cales d’aigües color turquesa.