Pascuas

A pesar de les altes temperatures d’aquests dies, la inestabilitat temporal per a Setmana Santa pot provocar que molts valencians decidisquen quedar-se a casa durant les vacances en lloc d’organitzar un viatge que podria desbaratar-se davant una possible baixada de temperatures i precipitacions.

Però, i si finalment el temps acompanyara? En este cas la Comunitat Valenciana ofereix un gran ventall d’opcions per a tots els gustos i edats: paratges naturals, platges paradisíaques, rutes gastronòmiques, castells històrics, etc. Per açò des de 7 Televalencia hem volgut seleccionar quatre llocs amb molt encant que et faran passar un dia d’esbarjo sense necessitat d’allunyar-se de València.

El Salto de la Novia, una hermosa leyenda que acabó en tragedia.

Navajas

Si t’agrada l’aventura i rutes incansables, et convidem a visitar Navajas. Et sentiràs com estar en una selva. Visita “La Ruta de les Fonts”, una bonica sendera que et permet recórrer cascades i deus. Descobreix el perquè una cascada de 60 metres d’altura rep el nom de “El Salto de la Novia”, dos enamorats i una destinació. Una bella i tràgica llegenda que t’enamorarà. I finalment, no oblides visitar el mirador d’Altomira, podràs contemplar les vistes de la serra de l’Espadan.

Sol, playa y turismo en Peñíscola.

Peñiscola

Un dels racons més peculiars i més cridaners de la Comunitat per la seua península rocosa està situat en la costa nord de la província de Castelló. Un lloc idíl·lic on es barreja la calor i la platja. Però no oblides ni passades per alt, les seues ofertes turístiques. Podràs realitzar un passeig pel casc antic fins a arribar a l’emblemàtic Castell del Papa Lluna on podràs gaudir d’unes precioses vistes del mar.

Gandía, platos de tradición valenciana.

Gandia

Entre tanta excursió i llocs emblemàtics sempre agrada un bon menjar. La gastronomia de Gandia arreplega tota la seua essència en els plats. El mar d’este municipi ofereix esplèndids sabors dels seus mariscs o peix que pots assaborir en el seu plat més conegut, la “fideua”. El característic de Gandia és l’arròs en totes les seues formes: caldós, sec, guisat. Encara que en la cuina mai falta la seua joia gastronòmica: les postres, aquests destaquen per l’ús de la canya de sucre, un cultiu de gran rellevància en l’economia cultural de Gandia.

Su singularidad y belleza convierten L’Albufera en un entorno mágico.

Parc Natural de l’Albufera

Lloc esplèndid al que acudir després d’acabar un dia de turisme per València. Este paratge natural ofereix un dels capvespres més bonics i que pots observar mentres realitzas un passeig amb barca. La llacuna compta amb una extensió de quasi 24 quilòmetres quadrats i pel seu valor natural és un lloc d’allò més romàntic per a passar-ho amb la teua parella.